Værdien af registreringsafgiften i Danmark

I registreringsafgiften er registreringen et obligatorisk bidrag til statskassen. Det kan være registrering af et køretøj, registrering af et selskab eller registrering som privatperson. Registreringsskat har eksisteret i århundreder, og den er blevet brugt af regeringer over hele verden til at generere indtægter fra enkeltpersoner og organisationer. I dette blogindlæg vil vi se på nogle af de regler og begrænsninger, der gælder for registreringsafgift.

Registreringsafgiften betales af den person eller virksomhed, der registrerer et køretøj, men dette gælder ikke for påhængskøretøjer. Registreringen skal ske senest 30 dage efter bilens køb og kan kun betales på et af vores servicecentre. Registreringen finder sted, når der sker et ejerskifte mellem parterne, hvilket betyder, at du ikke behøver at komme til os, hvis du køber en brugt bil af en privatperson, som tidligere har registreret køretøjet i eget navn. Hvis vi støder på sådanne tilfælde, vil vi informere dem om, hvordan de skal håndtere registreringen, når ejerskabet overgår mellem parterne efter købet. Vi kan ikke registrere biler købt uden for Danmark; dog kan udenlandske virksomheder med forretningsaktiviteter i Danmark (motorkøretøjer) er irrelevant for registreringsafgiften.

registreringsafgift

– registrering af et selskab eller registrering som privatperson

– registreringsafgift har eksisteret i århundreder

Registreringsafgiften betales af den person eller virksomhed, der registrerer et køretøj, men dette gælder ikke for påhængskøretøjer. Registreringen skal ske senest 30 dage efter købet af bilen, og den kan kun betales på et af vores servicecentre. Registreringen sker i forbindelse med ejerskifte mellem parterne, hvilket betyder, at du ikke behøver at komme til os, hvis du køber en brugt bil af en privatperson, og vedkommende tidligere har registreret køretøjet i eget navn. Hvis vi støder på sådanne tilfælde, vil vi informere dem om, hvordan registreringen skal håndteres, når ejerskabet overdrages mellem parterne efter købet. Vi kan ikke registrere biler købt uden for Danmark; udenlandske virksomheder med forretningsaktiviteter i Danmark (motorkøretøjer) skal dog

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *