Hvad er snus?

Det er tid til snus! Hvis du er ny til snus, kan det være svært at vide, hvor du skal begynde. Heldigvis for dig vil dette blogindlæg give dig en kort introduktion til snus, og hvad det indebærer. Fortsæt med at læse, hvis du vil vide alt om snus!

Snus er en type røgfri tobak, der bruges af mange mennesker i Sverige og Norge. Det findes i to former: løs snus eller færdigpakkede portioner kaldet prisor (ental “pris”, som betyder “portion”). Når man sniffer snus, lægger man noget af produktet i overlæben inde i munden mod tandkødet eller tænderne, fordi snus i modsætning til tyggetobak ikke kan sluges somsnus tygges ikke.

Snus kan bruges, uanset hvor du er, men snusbrugere bruger ofte snus, når de sidder i bilen eller er på farten, fordi der ikke er noget rod involveret, og fordi det ikke kræver, at man spytter, selv om mange snusere spytter nogle gange for at undgå uønskede pletter på tøjet. Den bedste måde at prøve snus på for begyndere er med mint-snus, som har en frisk smag og meget lidt nikotin (.02-.05mg/portion). Mintsnus findes i flere smagsvarianter såsom vanilje-mint-smag (eller blot “vanilje”) og eukalyptus/pebermynte-smag (også kaldet “cool”). Når du åbner din første snusæske derhjemme, anbefaler vi, at du starter med enten

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.