Hvad du skal gøre, når dit fly bliver forsinket

Det værste, der kan ske for et fly, er at blive forsinket. Flyforsinkelser er uundgåelige, men der er mange ting, du kan gøre, når du sidder fast og venter på, at dit fly er klar. Flyforsinkelser kan virkelig ødelægge din dag, så det kan betale sig at have nogle back-up-planer på plads, inden du tager på ferie eller forretningsrejse. Her er nogle tips, hvis dit fly er forsinket:

1) Få en opdateret ETA fra lufthavnens hjemmeside eller flyselskabet;

2) Kontakt flyselskabet og spørg om alternative flyvninger.

3) Undersøg, hvilke faciliteter lufthavnen har (WiFi? Gratis underholdning?).

4) Hold kontakten med venner og familie, mens du venter, ved at bruge apps til sociale medier som Facebook

og mange flere. Flyforsinkelser er uundgåelige, men der er masser af muligheder, du kan benytte dig af for at mindske stress, når dit fly er forsinket. Hvis du gør noget andet ud over ovenstående tips, så sørg for, at det ikke koster nogen penge overhovedet! Nogle eksempler er bl.a:

– Læse en bog eller et blad fra lufthavnens boghandel? Køb en og læs den, mens du venter på dit fly – Skal du købe mad? Tag noget med, så selv hvis de annoncerer endnu en forsinkelse efter at have været igennem sikkerhedskontrollen igen, så har jeg i det mindste allerede spist, når boardingtiden kommer igen – Spar på telefonens batterilevetid ved at sætte min telefon i flytilstand, indtil jeg går om bord (overvej at gøre dette, før jeg checker bagagen) i stedet for at spilder batteritid på at søge efter WiFi. – Sæt dig på flyet så hurtigt som muligt, så jeg har en bedre chance for at få min bagage hurtigere tilbage Flyforsinkelser er uundgåelige, men der er mange ting, du kan gøre for at mindske stress, når dit fly er forsinket.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *