4 nemme ting, du kan gøre for din hund i 2022 🐕

Nu er vi gået ind i et nyt år. Og for mange betyder årsskiftet også en ændring af gamle vaner.

For os, der har hund, kan vi prøve at tilgodese vores bedste, pelsede ven, når vi orienterer os selv på ny. I denne artikel giver jeg dig noget inspiration til 4 gode ting, du kan gøre for din hund i 2022.

1: Tag din hund med på en tur i hundeskoven

For mange af os hundeejere bliver det ofte til standard-turen, når vi skal ud og lufte vores hund. Men hvorfor ikke overveje noget nyt og friskt – måske en tur i hundeskoven?

Tag ikke fejl – uanset hvad du gør med din hund udenfor, så elsker den dig for det.

Men vælger I at lægge turen forbi jeres lokale hundeskov en dag, så er der næsten garanti for, at I får en hyggelig og uforglemmelig oplevelse ud af det – begge to. I hundeskoven har din hund mulighed for at opleve et helt nyt lugte-univers af andre hunde – og måske endda møde flere andre pelsede venner også.

Det modner din hund socialt, og gør den dejligt træt når dagen går på hæld.

2: Lav en opgradering på foder-siden

Måske kører I også en bestemt type foder derhjemme. Men blot fordi man eksperimenterer lidt rundt i den mad, man giver sin hund, så betyder det ikke nødvendigvist, at man ødelægger hundens fordøjelse af den grund.

Ligesom med mennesker, så vil din hund også blive glad for variation i den mad, den får. Også selvom det blot er en ny type piller – så længe smagen er anderledes.

3: Tag et ekstra kig på din hunds forsikringer

Indrømmet – dette punkt er ikke just noget, din hund vil se som en god oplevelse.

Til gengæld kan de forsikringer, du tegner på din hund, være med til at sikre, at de dårlige oplevelser i din hunds liv (der uundgåeligt vil komme!) faktisk er til at overkomme. Både for hund og ejer.

Er det længe siden du har kastet et blik på din hunds forsikringer? Frygt ikke – det behøver ikke at være en omfattende affære. Der findes nemlig et hav af sammenlignings-websites derude, der blot eksisterer for at hjælpe dig med at finde den rette forsikring til dig og din hund. Tag fx et kig på denne side, der giver et godt, overskueligt overblik over de muligheder, I har.

4: Investér i noget nyt legetøj til hunden

Sidst, men ikke mindst, så kan din hund også komme til at nyde godt af nyt legetøj, der beskæftiger den på hjemmefronten. 

Når man efter en lang dag på arbejdet kommer hjem og slår benene op om aftenen, tænder for en god film på fjernsynet, og når hunden gnaver og leger med sit nye legetøj imens – ja, så findes der altså ikke noget hyggeligere.

Vi håber, at du blev inspireret til nogle gode ting, du kan gøre for din hund. Både hundens og dit eget humør smitter af på hinanden – så mon ikke I bare skulle prøve noget nyt i dag?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *